Cūkgaļas kūpinājumi

Kūpināts ragū

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 10 diennaktis

Marinēta cūkgaļa

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 15 diennaktis

Marinēta fileja

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 15 diennaktis

Kūpināti vaidziņi

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 20 diennaktis

Kūpinātas ribiņas

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 10 diennaktis

Kūpināta grillriba

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 10 diennaktis

Kūpināta cūkgaļa

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 14 diennaktis

Cūkgaļa zemnieku gaumē

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 10 diennaktis

Kūpināts stilbs

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 10 diennaktis

Lauku kūpinājums

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 10 diennaktis

Krūtiņa bez kaula

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 10 diennaktis

Kūpinātas galvas

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 10 diennaktis

Kūpināts kakliņš

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 10 diennaktis

Uzkožamais speķis

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 10 diennaktis

Kūpinātas ādas

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 20 diennaktis

Karsti kūpināta karbonāde „Našķis”

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 10 diennaktis

Alus uzkodas

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 10 diennaktis