Cūkgaļas kūpinājumi

Marinēta fileja

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 15 diennaktis

 

 
Marinēta cūkgaļa

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 15 diennaktis

 
Kūpināts ragū

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 10 diennaktis

 

 
Kūpināti vaidziņi

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 20 diennaktis

 
Kūpinātas ribiņas

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 10 diennaktis

 
Kūpināta grillriba

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 10 diennaktis

 
Kūpināta cūkgaļa

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 14 diennaktis

 
Cūkgaļa zemnieku gaumē

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 10 diennaktis

 
Kūpināts stilbs

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 10 diennaktis

 
Lauku kūpinājums

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 10 diennaktis

 
Krūtiņa bez kaula

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 10 diennaktis

 
Kūpināta galva

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 10 diennaktis

 
Kūpināts kakliņš

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 10 diennaktis

 
Uzkožamais speķis

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 10 diennaktis

 
Kūpinātas ādas

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 20 diennaktis

 
Karsti kūpināta karbonāde „Našķis”

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 10 diennaktis

 
Alus uzkodas

Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C

Realizācijas laiks: 10 diennaktis