Cūkgaļas kūpinājumi
| Kūpināts ragū
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |
![]() |
| Marinēta cūkgaļa
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 15 diennaktis |
![]() |
| Marinēta fileja
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 15 diennaktis |
![]() |
| Kūpināti vaidziņi
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 20 diennaktis |
![]() |
| Kūpinātas ribiņas
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |
![]() |
| Kūpināta grillriba
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |
![]() |
| Kūpināta cūkgaļa
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 14 diennaktis |
![]() |
| Cūkgaļa zemnieku gaumē
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |
![]() |
| Kūpināts stilbs
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |
![]() |
| Lauku kūpinājums
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |
![]() |
| Krūtiņa bez kaula
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |
![]() |
| Kūpinātas galvas
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |
![]() |
| Kūpināts kakliņš
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |
![]() |
| Uzkožamais speķis
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |
![]() |
| Kūpinātas ādas
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 20 diennaktis |
![]() |
| Karsti kūpināta karbonāde „Našķis”
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |
![]() |
| Alus uzkodas
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |
![]() |


















